середу, 27 грудня 2017 р.

Подаруй дитині свято

    Кожна дитина з нетерпінням чекає приходу Святого Миколая. Особливістю цього свята є написання листів до Чудотворця, адже саме в такий спосіб дитина може розповісти про себе, свої мрії та очікування. Не є таємницею те, що побажання дітей, які позбавлені батьківської опіки, не можуть здійснитися без нашої спільної допомоги та підтримки.
    З 11 по 15 грудня у Чернівському НВК ім. Т. Г. Шевченка Мостиського району проходила благодійна акція «Діти – дітям» під керівництвом педагога-організатора Федевич Тетяни Ігорівни до Дня Святого Миколая. Метою акції було навчити дітей допомагати тим, хто опинився у скруті, тим, хто ще молодший за них та потребує особливої уваги.  Учні Чернівського НВК  не можуть бути байдужими до таких дітей, тому і з радістю взяли участь у благодійній акції, під час якої зібрали: дитячі книжки, іграшки, розмальовки, одяг, взуття, які так потрібні для всіх малюків, сиріт, що цього потребують.

  Учні із захопленням та трепетом у серці приносили подарунки, адже розуміли, що мрії дітей обов’язково здійснюються особливо в ніч на Святого Миколая.  Такі акції допомагають дітям зрозуміти сімейні цінності, виховують у них доброту, співчуття, взаєморозуміння.

Немає коментарів:

Дописати коментар