середу, 20 грудня 2017 р.

Подаруй Різдвяне диво дітям, які цього по особливому потребують

Різдвяні свята - дивовижний час, коли трапляються несподіванки, а повітря пахне добром, посмішками, сімейним теплом. Всі в очікуванні дива: ялинка, подарунки, сімейні веселощі... Але не всі діти зможуть відчути цю радість... От ми і вирішили об"єднати діток Вовчищовицького НВК Мостиського району спільною метою: подарувати Різдвяне диво дітям, які цього по особливому потребують.
Тому у грудні 2017 року розпочалась  благодійна акція «Діти - дітям», метою якої є надання допомоги дітям, що опинились в складних життєвих ситуаціях та потребують особливої уваги та піклування. Акція тривала до кінця грудня.  

Завдяки нашому піклуванню в дитячих душах затихає біль, маленькі серця, що так рано пізнали лихо та несправедливість наповнюються добром, умиротворенням, любов’ю, радістю... Учасниками акції стали усі вихованці та педагоги Вовчищовицького НВК. Традиційно, ми зібрали: , іграшки, солодощі, дитячі малюнки, тощо. Усі зібрані речі передані до Відділу освіти Мостиської районної державної адміністрації для подальшого вручення їх дітям, що потребують особливої уваги

Немає коментарів:

Дописати коментар