середу, 27 грудня 2017 р.

Казковий бал для Миколая

Скільки ж приємних хвилювань приносить очікування на чудове свято - День Святого Миколая! Що він подарує – чи не різочку часом?
День Святого Миколая – найулюбленіше свято дітлахів. Вони з нетерпінням чекають пробудження,а подушечки чи черевички наповнюються подарунками. Навіть дорослій людині іноді хочеться повернутися в дитинство і вірити у щось незвичайно чарівне.
 Тому  з нагоди цього свята 20 грудня дошкільнята Вовчищовицького НВК Мостиського району разом із вихователем Пакліковською Наталією та музичним керівником Пацулою Володимиром провели показовий виховний захід для вихователів груп з короткотривалим режимом роботи та усіх присутніх гостей  Свято Миколая - казковий бал для Миколая ”. Вихованці підготували чарівний бал, аби показати Миколаю, які вони слухняні і талановиті. На цьому святі  діти розіграли ролі таких казкових персонажів: чарівна Фея з лялечками та Білосніжка з гномиками,а також хлопці-українці та дівчатка-україночки (учні початкової школи). Діти показали цікаве дійство з віршами, піснями про Миколая та веселими таночками. А Миколай подарував діткам подаруночки за їхні старання та талановитість.

  На завершення заходу вихованці нашого закладу разом із організаторами свята та гостями заколядували гарних колядок. Методист відділу освіти Мостиської районної адміністрації Стецина Марія Омельянівна, сільський голова Цюпак Іван Миколайович, заступник директора Дідич Мар'яна Антонівна, а також голова батьківського комітету Вовчищовицького ДНЗ Цюпак Ірина Михайлівна висловили слова подяки   вихованцям та організаторам свята за гарний настрій та побажали усім присутнім миру, здоров’я, благополуччя, щасливої та щедрої долі на многая і благая літа.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар