середу, 13 грудня 2017 р.

«Янгол з одним крилом»

Життя сьогодні переповнене різними неприємними подіями, ми бачимо світ  насильства, зла. З початком війни ми частіше почали зустрічати  людей з особливими потребами, які потребують нашої допомоги та підтримки.
 « Милосердя, чуйность, толерантность, співчуття, ці риси завжди і в усьому допомагають   людям»,  – такими словами розпочала  урок доброти на тему  «Янгол з одним крилом» з учнями 6 класу вчитель  Подобінська Світлана Остапівна.
            Під час уроку  учні порушили  проблеми милосердя, доброти, чуйності, співпереживання, уміння розділити чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити в горі й біді. Вірш у виконанні Даньо Діани, спонукав  нас на роздуми про нелегке життя дитинки в інвалідному візку. Тому цілком природнім і закономірним вважається допомогти знедоленому, нещасному, поділитись шматком хліба, дати притулок бездомному, захистити старість, порятувати хворого, заступитися за людину з особливими потребами.
Кожен із присутніх вже думав про своє подальше життя, про своє майбутнє та добрі вчинки. Кожен хоче жити добре, красиво. Але не потрібно забувати в той же час про свою душу. Дбаючи про матеріальне, не забувати про духовні цінності.
            Саме  милосердя  спрямоване  на порозуміння між людьми, взаємодопомогу, підтримку одне одного. Вони породжують радість, задоволення, повагу, любов.

Присутні учні  змогли записати на плакаті добрі справи. Однією із них є – допомога хворій учениці 8 класу Семко Наталії.


Немає коментарів:

Дописати коментар