середу, 27 грудня 2017 р.

Зимова казка

Хто не знає про Святого Миколая? Малий і старий знає про нього. Щороку приходить він у кожну домівку з миром і дарунками. Для маленьких стає чарівною казкою, коли невидимо з’являється вночі і кладе під подушку такі бажані гостинці. Виростають діти, стають дорослими, а Миколай залишається...І казка залишається...
Чарівна, святкова, зимова казка завітала і до Мишлятицького НВК Мостиського району 19.12 2017р.. Всі присутні були свідками як Добро, Милосердя  вигнали всю нечисть і допомогли дітям отримати подарунки від Миколая. Театралізоване дійство підготували вчителі початкових класів Мишлятицького НВК Грицалик Оксана Іванівна, Зінько Світлана Михайлівна та педагоги-організатори Бождан Ірина Володимирівна та Ящишин Олександра Василівна.
            Дуже хочеться, щоб це свято стало для кожного святом Милосердя, Доброти, Прощення, Любові до ближнього. А в кожному серці завжди горів вогник радості і щастя!

            Присутнім сподобались казкові герої: Фея, Зайчик, Вовк, Лялька, Клоун, Казка, Котик, Розбійники, Снігова Королева, Сніжинки, Баба Яга. Ангели і Святий Миколай подолали всі перешкоди і вчасно з’явилися з подарунками. А веселі колядки підхопив увесь зал.

Немає коментарів:

Дописати коментар