середу, 13 грудня 2017 р.

Тиждень математики у Мишлятицькому НВК

Нещодавно завершився тиждень математики у Мишлятицькому НВК Мостиського району, який проходив з 20 по 28 листопада 2017 р. під керівництвом вчителя математики Строган Людмили Іванівни. Проходив під девізом «Не махай на все рукою, не лінуйся, а учись. Бо, чого навчишся в школі, знадобиться ще колись!»
Основними цілями проведення тижня було: дати учням додаткові знання з математики та історії її розвитку, показати зв’язок з іншими науками, забезпечити різносторонній розвиток особистості, викликати інтерес до вивчення предмета.
В рамках тижня вчителем були розроблені заходи для його проведення, задіяні усі учні школи. Було проведено ряд цікавих заходів, під час яких учні проявляли ініціативу, самостійно збирали матеріал. Зокрема, розпочався Тиждень математики лінійкою, на якій було оголошено план проведення тижня, поставлено завдання перед учнями НВК, оформлено виставку «Учням про видатних математиків». Продемонстровано електронну презентацію про видатних жінок-математиків, зокрема вихідців з України. Всіх присутніх зацікавили стінгазети на математичну тематику.
Протягом Тижня проводилися конкурси, ігри, розгадування кросвордів, вікторини, змагання. Так учні 5-6 класів провели математичний ранок, 7 клас –  брейн-ринг, 8 клас – усний журнал «Математика навколо нас», а учні 8 і 9 класів провели математичний віночок для учнів 2, 3 і 4 класів. В результаті було відзначено найкращих знавців математики по класах та школі.
В кінці Тижня учні 8 і 9 класів підготували математичний вечір «Бал у королеви Математики». Завершився Тиждень проведенням лінійки-закриття тижня, на якій підведено підсумки всіх конкурсів та проведено нагородження переможців.

Проведення Тижня дало можливість учням розвивати вміння реалізувати себе в конкурсах, піснях, підвищити інтелектуальний рівень, формувати практичні навички застосування знань, виховувати почуття взаємодопомоги, наполегливість та відповідальність.



Немає коментарів:

Дописати коментар